Leeswijzer

Op deze website vind je veel informatie. Om het overzichtelijk te houden is deze informatie zoveel mogelijk opgedeeld in vrij korte pagina’s. Om ook de aangeboden informatie als geheel te kunnen blijven zien gebruiken we op de pagina’s diverse soorten verwijzingen. Zo kun je tabbladen tegenkomen, verschillende soorten links en uitschuivende teksten.

In dit artikel lees je meer over de verschillende verwijzingen op onze site.

Eerst inloggen

De informatie op deze site is deels toegankelijk voor iedereen. Een deel is echter ook alleen voor onze leden toegankelijk. Om alle informatie te kunnen lezen raden we aan om bij elk bezoek van de site eerst in te loggen. Dit doe je rechts bovenaan de pagina, naast de zoekbalk.

Tabbladen

De tabbladen verdelen het onderwerp waarover je leest in verschillende onderdelen. Elk tabblad bevat informatie over het betreffende onderdeel. Denk bijvoorbeeld aan de woordenlijst. Hierbij vormen de letters van het alfabet de tabs, voor zover zij voorkomen. Klik je op het tabje met de letter C, dan vind je daar alle woorden in de woordenlijst die met een C beginnen.

Een voorbeeld van tabbladen in een artikel vind je hieronder. De inhoud van het tabblad kun je steeds lezen door op het tabblad zelf te klikken. Zo vind je onder het tabblad 'Verschillende soorten links' informatie over de soorten links op deze site. Het tabblad 'Uitschuivende teksten' geeft uitleg over de uitschuivende teksten die we gebruiken.