Steun ons

Wilt u de SBN steunen?

Anbi-LogoOm de activiteiten van de vereniging in stand te kunnen houden zijn financiële middelen en de inzet van vrijwilligers hard nodig. Daarom is iedere bijdrage waardevol. Ook jouw steun is dus van harte welkom, of dit nu is met je inzet als vrijwilliger of steun van financiele aard voor bijvoorbeeld wetenschappelijk onderzoek of voor belangenbehartiging, naamsbekendheid en voorlichting of trainingen. Kom in actie en steun mensen met sarcoïdose!

De SBN heeft de ANBI-status waardoor je gift onder voorwaarden aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting. Er zijn meerdere manieren om de vereniging te ondersteunen: 

 

Word donateur

Donateur worden

 

Als donateur steun je de vereniging met een jaarlijkse bijdrage. Als deze bijdrage gelijk is aan de minimale contributie (€ 33 per jaar in 2016) dan krijg je vier maal per jaar de SarcoScoop digitaal toegestuurd. Het donateurschap loopt net als het lidmaatschap per kalenderjaar. Opzeggen van je donateurschap kan elk jaar tot 1 december.

 

Word donateur Word donateur

 

Vragen?

Als u vragen hebt over het (periodiek) schenken aan de SBN dan kunt u contact opnemen met ons kantoor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of tel. 033 - 247 1467