Vele gezichten van neurosarcoïdose - Ede

Van 22-03-2017 12:00 tot 22-03-2017 15:45 Bewaar de kalender

Bij Akoesticum - Ede Nieuwe Kazernelaan 2, 6711 JC Ede, Nederland

De ontvangst op deze dag is om 12.00 uur met een lunch. Om 13.00 uur begint het programma.

Patiënten voorlichtingsbijeenkomst. Op 22 maart 2017 organiseert de ild care foundation samen met de Sarcoïdose Belangenvereniging Nederland (SBN) een bijeenkomst speciaal voor patiënten met neurosarcoïdose. Hierbij zal informatie gegeven worden over de verschillende uitingen van neurosarcoïdose, mogelijke onderzoeken en behandeling. Daarnaast worden de eerste onderzoeksresultaten van de inventarisatie van het vorkomen en diversiteit van neurosarcoïdose in Nederland besproken en zal een ervaringsdeskundige aan het woord zijn. De dag wordt afgesloten met een sessie van een zangpedagoog. 

Voor wie? Patiënten met neurosarcoïdose en familie of vrienden zijn van harte welkom. Het gaat deze keer niet over dunne vezel neuropathie (DVN), daar zal tijdens een andere gelegenheid aandacht aan worden besteed. Deze bijeenkomst is dan ook niet bedoeld voor patiënten met DVN. 

Vragen? Heeft u vragen, aarzel dan niet om deze te stellen. Voor inlichtingen kunt u terecht bij onze onderzoekster Mareye Voortman, longarts ILD Expertisecentrum, te bereiken via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Heeft u neurosarcoïdose en bent u geïnteresseerd, meldt u dan vandaag nog aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! U kunt zich tot 1 maart 2017 aanmelden voor deze informatiebijeenkomst.

Graag vermelden bij uw aanmelding

Uw naam,  email adres, aantal personen dat u wenst te komen, wil wel/geen gebruik maken van de lunch, indien ja, voor .... personen

Uiterlijk 1 week voor de bijeenkomst ontvangt u dan en bewijs van deelname wat u bij de aanmelding op 22 maart kunt overhandigen.

We zien u graag op de 22e maart! Tot dan. 

Te bereiken. Openbaar vervoer: treinstation Ede-Wageningen. Vanaf perron 1b volgt u de loopbrug over de autoweg. Het eerste kazernegebouw (voormalige Frisokazerne) is Akoesticum. Komt U met de auto? Zie routebeschrijving op de website www.akoesticum.org. U kunt gratis parkeren op de parkeerplaats achter het gebouw. 


2017-03-22 12:00:00
2017-03-22 15:45:00